Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Kadir Gecesi Coşkusu

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni ihya etmek için Şanlıurfalılar camilere akın ederek, gece boyunca Kur’an okudu, İslam ümmetinin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için dua etti.

Peygamberler şehri Şanlıurfa'da Müslümanlar geceyi ihya etmek için camilere akın etti. Cami içerisinde yer bulamayan Müslümanlar cami avlusunda ve parklarda saf tuttu. Hz. İbrahim’in doğduğu ve ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl Dergâh Camii (Mevlid-i Halil) ise il dışından da gelen ziyaretçilerle doldu taştı. Balıklıgöl yerleşkesinde bulunan parklar yerli ve yabancı ziyaretçilerle dolarken birçok ailenin parklarda iftarını açtığı görüldü.

Dergah Caminde okunan mevlit ise cemaati mest etti. Vatandaşlar hep birlikte okunan Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahileri dinledi. Kimi vatandaşlar camilerde Kur'an-ı Kerim okuyup dua ederken, bazı camilerde hatim duası yapıldı, tespih namazı kılındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49