Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Kaba İnşaatı Biten Cami Yardım Bekliyor
Akçakale ilçesine bağlı Erkent Mezrada bulunan 40 hane 400 nüfuslu mezranın girişine bir cami yapmak için kolları sıvayan mezar sakinlerinin inşaatına 3 yıl önce başladıkları camileri maddi imkansızlıklar nedeniyle yarıda kaldı. Bazı hayırseverlerden aldıkları sözlerinin yerine getirilmemesi nedeniyle de oldukça sıkıntı günler yaşayan mezara halkı caminin kabasını bitirmeye geldi. Bu günlerde oldukça çaresiz kalan mezra sakinleri şimdilerde inşaat halinde yarım kalan camilerinin tamamlanıp biran önce hizmete girebilmesi için hayırseverler ve iş adamlarından yardım bekliyor.
Erkent mezrasında Maddi imkansızlıklar nedeniyle yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden cami inşaatı ile ilgili bilgi veren Davut Bayar, köy sakinlerinin desteğiyle caminin kaba inşaatının bitirildiğini söyledi.
Bayar, "Şu an gördüğünüz cami 3 yıldan beri inşaat halindedir. Köylümüzün maddi gücü olmadığından dolayı buraya kadar getirebildik. Bundan sonrasını için de devletimizden, Büyükşehir ve Akçakale yetkililerden ve hayırseverlerden yardımlarını bekliyoruz. Bizler buradan bütün hayırseverlerden yardım talep ediyoruz. Allah yapacakları yardımlarını şimdiden kabul buyursun." dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaCamıAkcakaleınsaat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48