Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Urfa'da İnteraktif Pazarlama Zirvesi  Yapıldı

Anadolu İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin 14'üncü yılında "Akıllı İşler ve Dijitali Anlamak" temasıyla, değişen dünyanın gereklerini ve işimize yansıyan yanlarının paylaşıldığızirve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Marketing Türkiye işbirliğiyle ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda,ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri M.Sait Aydın, Mustafa Direkçi, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Meclis Üyeleri Adil Kılıç, Ali Eyüpoğlu, Bakır Kama, Cemal Beyaz, İsmail Aygün, Mehmet Paydaş, M.CemilBayuk, Mustafa Sonekinci, Oktay Doğan, Serhat Karadağ, Şehmuz Demirel, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile ilgililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

14 yıldır gerçekleştiren İPZ Anadolu etkinlikleri bu yıl “Akıllı İşler” ana temasıyla “Dijitali Anlamak” konseptiyle tasarlandı. ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda,Kayıt alma işlemi ile başlayan etkinliğin açılış konuşmalarını Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketing Management istitute Türkiye Başkanı Günseli Özen, TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek yaptı.

Konuşmaların ardından, Havas İstanbul CEO’su Cüneyt Devrim Markalaşma İçin Akıl Rehberi, DigitalDrop Ajans Başkanı Emre Türegün Dijital Reklamlar: Küçük Bütçelerle Büyük İşler, Troy Bankalar arası Kart Merkezi Kartlı Ödeme Sistemleri Sorumlusu Kayhan Akyıldız Akıllı Şirketler Sadece Akıllı İnsanlardan mı oluşur, konularında detaylı sunumlar gerçekleştirdi.

Kahve molasının ardından Yapı Kredi Kobi ve KOBi Bankacılığı Müşteri Yönetimi ve İş geliştirme Direktörü Burak Bıçaklar Kobilerin Rekabet Gücünün Artırılması, Dijital Partners CEO’su Tunç Günbey Dijital Pazarlamada Yükselen Trend: Data, Tasarım ve Otomasyonun Bir Arada Kullanılması, İdeaSoft E-Ticaret Ekip Yöneticisi İbrahim Vıcıl E-Ticaret ve E-İhracatın Yol Haritası ile ilgili sunumlarını yaptı.

Program,sunumlarınakabinde,soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49