Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Urfa'da İki Kardeşin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi

Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Osmanlı Mahallesinde yaşandı. Komşu iki gurup arasında iddialara göre çocuklar yüzünden meydana gelen tartışma yerini silahlı kavgaya bıraktı. Kavgada aynı kardeş olan Mesut Dağ ile Mahmut Dağ hayatını kaybederken Murat ve Müslüm Dağ yaralandı. Yaralananlar olay yerine çağrılan ambulanslarla Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili emniyet güçleri yoğun güvenlik ünlemleri alırken olayın yaşandığı mahallede geç saatlerde ufak çaplı olaylar yaşandı. Tedbir amaçlı dün gece Osmanlı mahallesine giriş ve çıkışlar yasaklanırken, Şanlıurfa Valisi, belediye başkanları ölen ve yaralananların yakınlarını hastane de ziyaret etti.

Şanlıurfa’da olayda hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Burada yapılan otopsi incelemeleri ardından iki kişinin cesedi yine adli tıp kurumu morguna götürüldü. Olası her türlü olaya karşı yoğun güvenlik ünlemleri alan polis ekipleri adli tıp kurumuna giriş ve çıkışları kontrol altında tuttu. Ölen kişilerin aileleri ve yakınları ise geldikleri adli tıp kurumu önünde feryatlar yaktı , iki kardeş için ağıt yaktı, Ağıtlar eşliğinde acılarını dile getiren aileler yaşanan ve olaya karışanlara beddua okudu.

Adli tıp kurumunda alınan Mahmut ve Mesut Dağ'ın cenazeleri öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Harran kapı aile mezarlığında defnedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49