Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Huzur Güven Uygulaması
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, İçişleri Bakanlığı 100 günlük Eylem Planı Kapsamında, Türkiye Geneli Alkol Denetimi ile Huzur Güven Uygulaması gerçekleştrdi.
Buna göre alkol denetimi neticesinde; bin 871 araç kontrol edildi, 5 araç sürücünün yapılan alkol kontrolünde 50 promilin üzerinde alkollü olarak araç kullanması nedeni ile sürücü belgeleri 6 ay süre ile geçici alındı ve sürücüleri trafikten men edildi. Ayrıca 1 sürücünün de 100 promilin üzerinde alkollü araç kullanması nedeni ile Türk Ceza Kanununa göre hakkında yasal işlem başlatıldı.

95 sürücüye, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun diğer maddelerini ihlal etmeleri nedeni ile 36 bin 062 TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlendi, 19 araç trafikten men edilmiş, 2 yoklama kaçağı yakalandı ve 1 hacizli araç hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Huzur Güven Uygulaması neticesinde 7 bin 104 şahıs sorgulandı. Çeşitli suçlardan 34 kişi yakalanırken bunlardan 8’ i gözaltına alındı ve 2'si tutuklandı. 67 ikamet adresinde alınan arama kararı doğrultusunda arama faaliyeti icra edildi. 648 TL Kabahatler kanunundan idari para cezası uygulandı. 2 bin 945 araç kontrol edildi. 66 araca 16 bin 374 TL cezai işlem uygulanarak 2 araç trafikten men edildi. Arama kaydı bulunan 1 araç yakalandı, ayrıca 70 umuma açık yer kontrol edilerek 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48