Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da hızlı hırsız tutuklandı

Alınan bilgiye göre, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen H. İ., levye ile farklı mahallelerdeki 8 iş yerine girdi.Hırsızlık anları iş yerlerindeki güvenlik kameralarına yansırken iş yeri sahipleri durumu polise bildirdi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmanın ardından H. İ., iş yerlerinden çaldığı malzeme ve paralarla saklandığı parkta gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan hırsızlık şüphelisi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlının daha önce çok sayıda hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanma suçundan dosyasının olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49