Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Geniş Kapsamlı Denetim Başlıyor
Geçtiğimiz gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisinin iş yerleri ve şehrin geneline istinaden aldığı kararlar neticesinde Büyükşehir Belediyesi koordinasyonu ile kurulan komisyonda; Ticaret İl Müdürlüğü, Gıda ve Tarım İl Müdürlüğü yeklileri ile Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü Zabıta amirlikleri yer alıyor.
Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emin Özçınar Başkanlığında Büyükşehir Belediyesinde koordinasyon toplantısı düzenlendi. Şehir merkezinde bulunan tüm işyerlerinde, fiyat, sağlık, barkot, etiket, gramaj, iş yeri düzenlenmesi, tabela, ses kirliliği ve birçok noktada denetim sağlanacak.
5 kurumun ortaklaşa sürdüreceği denetimlerde gerçekleşebilecek olan haksız kazancın yanı sıra ticaret ahlakına aykırı durumlar ortadan kaldırılacak.
Koordinasyon toplantısının ardından Başkan Nihat Çiftçi’nin de katıldığı toplantının devamında yapılacak olan düzenlemeler ile ilgili açıklamada bulundu.
Açıklamasında Başkan Nihat Çiftçi, “Bu şehir hepimizin büyüyen bir şehir, hepimiz gerekli hassasiyeti göstermemiz lazım. Özelikle fiyatlandırma hususu önemli bildiğimiz gibi son zamanlarda fırsatçılığa yönelik hareketlerde bulunuyor. Geçtiğimiz günde Cumhurbaşkanımızın bu konu ile ilgili olarak talimatlarını oldu. Esnaf bizim esnafımız yaptığımız kontrollerde her hangi bir fırsatçılığın, stokçuluğun olmadığını gördük, yine bizler gerekli olan denetim noktasında iş birliği ile yapılması hususunda geniş kapsamlı bir çalışma başlatmayı istedik” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet al 5 yıl önce

En groslara ugrayın

banner24

banner49

banner48