Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Gazeteciler Fidan Dikti
Şanlıurfa'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle fidan dikimi etkinliği düzenledi. Halil-Ür Rahman Şehir Ormanında düzenlenen ağaç ve bitki dikim törenine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa çalışan gazeteciler dernek başkanı Tahir Gülebak, Sabah Gazetesi ve TSYD temsilcisi Mehmet Yıldırım kentte grev yapan Ulusal ve yerle gazeteciler katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, "Gazetecilerimiz için anlamlı olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, mesleki hayatlarında başarılı olmalarını temenni ederim. Bugünü daha anlamlı kılmak ve kalıcı hale getirmek için Halil-ur Rahman şehir ormanında gazeteci arkadaşlarımızla birlikte ağaç dikimi için buluştuk. Bu kutsal şehir hepimizindir. Şehrimizi seviyor ve hizmet ediyoruz. Başlattığımız ağaç kampanyasına Şanlıurfa'da yaşayan her bir vatandaşımız için 1 ağaç dikerek, şehrimizi yeşillendirmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı etkinliğe katılan, emek veren başta cemiyet başkanlarımız ve gazetecilerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak ise "Bu anlamlı günde güzel bir etkinliğe imza atarak bizleri düşünen ve her zaman yanımızda olan Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49