Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Fırıncılarında Korona Tedbiri

Şanlıurfa’da her sokak başından bulunan ekmek fırınları herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için maske, bone ve eldiven kullanarak hizmet vermeye başladı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele için birçok önlem alınırken, faaliyetlerine devam eden iş yerleri de salgını önlemek için üstüne düşeni yapmaya çalışıyor.

Eyyübiye ilçesinde fırın işletmecesi olan Hakim Bilgiç yaptığı açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında ellerinden gelen bütün önlemleri almaya çalıştıklarını söyledi.

Bilgiç "Çalışan personelimize ilk başta ellerini dezenfekte ederek işe başlıyorlar, Müşterilerimiz daha duyarlı davranıyorlar. El birliğiyle bu virüsün memleketimizden gitmesini sağlayacağız. Devletimiz bütün tedbirleri alıyor. Ama bizim de bir şeyler yaparak katkı sunmamız gerekiyor. 'Evde kal' kampanyasının koronavirüsle mücadelede çok önemli olduğunu biliyoruz, bizde destek veriyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49