Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Esrar, Eroin, Tüfek, Tabanca Operasyonu, 6 Tutuklama

Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında Siverek ve Suruç ilçelerinde operasyon düzenledi. Gerçekleşen operasyonda 16 kg kubar esrar, 53 gram eroin, 2 adet hassas terazi, 2 adet AK47 kaleşnikof piyade tüfeği, 3 adet tabanca, 10 adet AK47 kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 4 adet tabanca şarjörü ve bu silahlara ait 166 adet mühimmat ile 1 adet silah üstü dürbün ele geçirildi.

Operasyon sonrası olayla ilgisi bulunan 14 şüpheli şahıs gözaltına alınıdı. Şüphelilerden 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada; ''Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir'' ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48