Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Eline Et Çekme Makinesine Kaptırdı

Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa'da bir kadın et çekme makinesinde et çekerken, bir anlık dikkatsizlik sebebiyle eli makinede sıkıştı. Genç kadın ailesi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri genç kızın makineye sıkışan elini kurtarmayı başaramayınca itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, et makinesini yerinden söktü. Genç kadın elini kaptırdığı kıyma makinesi ile birlikte sedyeye alınıp, ambulansla 800 Yataklı Şanlıurfa eğitim ve araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri hastanede doktor kontrolünde, başarılı bir operasyonla genç kızın elini makineden çıkarmayı başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48