Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Drenaj Çalışmaları Yapılmıyor Mu!

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde bulunan lüks binaların istinat duvarlarından sızan su binada yaşayanları korkuttu. Atakent ve Doğukent Mahallesi'nde geçen yıl bir apartmanın bahçe duvarı, yağışlara dayanamayarak büyük bir gürültü ile yıkılmıştı. Aynı durumun tekrardan yaşanmaması için yetkililere seslenen bina sakinleri büyük bir tehlike yaşanmadan önlem alınmasını istediler.

İddialara göre Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü mazgal temizliği ve drenaj yapımı işlerinin hala yapılmadığı ve bu yüzden duvarlarda çatlak oluştuğu söylenirken bina temeline su sızdığı öğrenildi.

Karaköprü İlçesi Akbayır Mahallesinde yaşayan Mehmet Koyuncu bina temeline su sızdığını asansör boşluklarında sürekli su biriktiğini dile getirerek; ‘’istinat duvarının bazı kısımlarında su sızması nedeniyle çatlamalar meydana geldi. Otopark içinde sürekli su birikintileri oluştu ve otopark kullanılamaz hale geldi’’ dedi.

Bina sakinlerinden Koyuncu; ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne defalarca iletmemize rağmen herhangi bir yetkilinin konuyla ilgilenmedi. Su sızması ve istinat duvarının çökmesi veya benzeri bir nedenle oluşabilecek herhangi bir can ve mal kaybı neticesinde oluşacak zararlardan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nü sorumlu tutacağız ve tüm maddi ve manevi haklarımızı Türkiye Cumhuriyeti Adli Makam ve Mahkemelerinde haklarımızın takibi olacağımızı tüm kamuoyuna bildiririm’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49