Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Değişmeyen Manzara
Sabahın erken saatlerinden itibaren hastaneye akın eden hasta ve hasta yakınlarının polikliniklerde meydana getirdiği yoğunluk zaman zaman sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Koridorlardaki kalabalıklardan dolayı vatandaşların yanı sıra görevlilerin de rahat hareket edemedikleri gözlenirken, bazı vatandaşların koridor yerine hastane bahçesinde ve çevresinde beklemeyi tercih ettiği gözlendi.
Kent genelinde bulunan Balıklıgöl devlet hastanesi ve Şanlıurfa eğitim ve araştırma Hastanesi’nde yaşanan yoğunluk, sağlık çalışanlarının ve doktor sayısının yetersiz kalmasına neden oluyor. Acil servislere ve polikliniklere başvuran vatandaşlar nedeniyle sağlık çalışanları zor şartlar altında hizmet vermeye, vatandaşların yaşadıkları sorunları gidermeye gayret ediyorlar.
Aile Hekimliklerinde tedavisi yapılabilecek, hastaların acil servislere ve polikliniklere gelmesi, yaşanan yoğunlukların bir kat daha fazla artmasına neden oluyor. Grip vakaları ile ilgili olarak artan başvurular nedeniyle acil servislerde ayakta tedavi alanlarında yoğunlukların arttığı gözlemleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48