Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Cuma Günü Okullar Tatil
Şanlıurfa'da gece şiddetini arttıran kar yağışı ile birlikte bugün okulların tatil olduğunu açıklayan valilikten bir haber daha geldi. Şanlıurfa'da şiddetini arttıran kar ile birlikte yolların tehlikeye yol açmaması adına tatil uzatıldı.
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada; '' Meteorolojik veriler ışığında İlimiz genelinde kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının devam edecek olması nedeniyle, il merkezi ve ilçelerimizde kreşler, ilkokul, ortaokul ve liselerde 14 Şubat 2020 Cuma günü de bir gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Aynı tarihte engelli ve hamile kamu personelimiz de kurumlarınca idari izinli sayılacaktır'' ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49