Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Çocukların Tehlikeli Serinlemesi

Hava sıcaklığının 31 dereceye kadar yükseldiği Şanlıurfa’da, sıcaktan bunalan bazı çocuklar, yasak olmasına rağmen ŞUTİM yanında bulunan süs havuzlarına girerek serinledi. Bazılarının elbiseyle girdiği süs havuzunda serinleyen çocuklar, daha sonra parktaki beton zemine uzanarak kurulanmaya çalıştı. Sıcaktan bunalan bazı oruçlu vatandaşlar ise ağaç gölgesinde uyumayı tercih ettiği görüldü.

Çocuklar, elektrik akımının bulunduğu süs havuzlarına girerek, serinlemeye çalışıyor. Kentteki süs havuzlarına girerek, serinlemeye çalışan çocuklar, bu havuzlarda birbirleriyle oynayarak, tehlikeli şakalar yapıyor. Çocuklar süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışırken, tehlikeleri umursamıyor. Suyun kirli olmasının yanında süs havuzunda bulunan fıskiye boruları ile elektrik kablolarına aldırış etmeyen çocuklar, yüzerek gönüllerince eğleniyor.

Süs havuzuna giren çocuklar, “Havalar çok sıcak olmaya başladı. Havuza girip serinlemek çok güzel. Burada serinliyoruz aynı zamanda oruç tutuyoruz. Orucumuz bozulmasın diye de ağzımızı kapatıp suya giriyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49