Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Çiçekçilerin Hazırlığı Vitrinlere Yansıdı
Vitrinlerini süsleyen ve Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar da sunan çiçekçiler, özellikle bugünün simge çiçeği kırmızı gül stoklarını günler öncesinden hazırladı.
Sevgiler Günü’ne iki gün kala çiçekçiler vitrinlerini ve dükkanlarını güne özel ürünlerle donattı. Sevgililer Günü’nde eşlerini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyen vatandaşlar ise sevdikleri için çiçek siparişlerini şimdiden vermeye başladılar.
Haliliye ilçesi Vali konağında 5 yıldır çiçekçilik yaptığını söyleyen Görkem çiçekçiliğin sahibi Mustafa Faysal Yıldırım, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla işlerinin yavaş yavaş hızlanmaya başladığını, fakat 14 Şubat'ta daha fazla olacağını kaydetti.
14 Şubat tarihinde müşteri sayısında ciddi bir artış olduğunu belirten Yıldırım, "Fiyatlarımızda geçen yıl ile bu yıl arasında pek bir fark yok. Sevgililer Günü'ne daha iki gün olmasına rağmen satışlarımız arttı. Bunun sebebi de 14 Şubat günü burada olamayacak olan ya da sevdikleriyle olamayacak olan kişilerin bugünden hediyeleşmeleri ve erken kutlamasıdır." dedi.
14 Şubat Sevgililer Günü'nde en çok satan çiçeğin kırmızı gül olduğunu belirten Yıldırım, gülün tane fiyatının 10 TL olduğunu söyledi. Kırmızı gülün yanı sıra orkidenin de 14 Şubat'ta ilgi çektiğini belirten Yıldırım, "Eşler veya sevgililer genellikle kırmızı gülü seçiyor. Çünkü aşk ile eşleştirilen tek çiçek kırmızı gül. Bu nedenle mağazalarımızdaki gül stoklarımızı 14 Şubat nedeniyle artırdık. Vitrinimizde her renkten gülü görmek mümkün. Fakat kırmızı güllerin sayısı diğerlerinin üç katı" dedi.
Yıldırım,"Gülün tanesi 10 lira, canlı buketlerin fiyatı 50 ile 200 lira, orkidenin fiyatı ise 100 ile 200 lira arasında değişiyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde genelde gül veya orkide çiçeği satışı daha fazla "diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49