Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Böbrek Naklinin Önemi Anlatıldı

Organ nakli haftası dolayısıyla Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Karacadağ Kalkınma Ajansı işbirliğiyle Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek hizmet binası konferans salonunda böbrek nakli hazırlık eğitim programı düzenlendi.

8-10 Kasım arasında gerçekleşen programa sağlık çalışanları yoğun katılım sağlarken başta böbrek nakli olmak üzere organ bağışının önemine değinildi. Özellikle eksik olan bilgiler arasında olan organ naklinin teknik ve dini yönlerinin anlatıldığı programda şehir dışından Şanlıurfa’ya gelen konuşmacı ve misafir Akademisyenler de konu hakkında sunumlar yaptılar.

Program sonrasında katkı sunan akademisyenlere, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Veteriner Doktor Nadide Esma Uğurlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Uzm. Dr. Melis Kurt ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdarecileri tarafından plaket takdimi gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49