Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Urfa'da “Biz De Varız” Etkinliği

Şanlıurfa Hipodrumu Müdürü Mehmet Kazoğlu ve Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği işbirliğinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şanlıurfa Hipodromunda müzik eğlencesi, yarışma ve yemek etkinliğinin sunulduğu etkinlik gerçekleştirildi.

Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, engelli bireylerin evlerinden dışarı çıkarak toplum içinde aktif rol almalarının diğer engelli bireylere ve topluma örnek olacağını söyledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir açıklama yapan Satoğlu, Engelli bireylerin spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar her alanda kendilerini ispatlamış ulusal ve uluslararası platformda birçok başarılara imza attıklarına dikkat çekerek, “Her insanın bir engelli adayı olduğu bilinciyle, sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil, her zaman tüm engelli vatandaşlarımızın ayrım yapılmadan, toplumda insan olarak yer almaları ve yaşamlarındaki engellerin kaldırılması için yanlarındayız, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şanlıurfa Hipodrumu Müdürü Mehmet Kazoğlu ve Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneğimizin işbirliğinle engelli çocuklar ve ailelerinden oluşan 200 kişi Yemek ikramı ve müzik eşliğinde gönlünce eğlendi"dedi.

Şanlıurfa'da yaşayan engellilere ve ailelerine yemek ikramının da yapıldığı etkinlik, müzik eşliğinde çekilen halaylarla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49