Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Alış Veriş Telaşı

Kurban bayramına bir güne kala Şanlıurfa’da giyim mağazaları vatandaşların akınına uğruyor. Vatandaşlar . Yıldız Meydanı, bayram telaşının en net görüldüğü yerlerden biri. Kurban bayramı öncesi mağazaların yolunu tuttu. Alışverişlerde en fazla ilgi ayakkabı ve giysiye oldu

Bayram alışverişi yapan vatandaşlar da çocuklara yönelik bayram alışverişi yaptığını belirterek, "Çocuklarıma bayramlık kıyafet almak için alışveriş yapıyorum. Biz kendimize alışveriş için bayramı beklemiyoruz. Yılda bir kez belki alıyoruz. Yoksa almıyoruz. Ülkemizde gelenek haline gelmiştir. Bayramda yeni giysiler ayakkabılar almak. Biz babalarımızdan böyle gördük, küçüklüğümüzde bayramlık alınır ve bizleri sevindirirlerdi. Şimdi bizde bunu çocuklarımıza yapıyoruz. Onlar da ilerde çocuklarına yaparak bu geleneği sürdürecek"diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49