Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 69 Yetim Çocuğa Bisiklet Dağıtıldı

Şanlıurfa İnsani Yardım platformu, Şanlıurfa yaşayan 69 yetimin bisiklet taleplerini karşılamak amacıyla başlattığı kampanya kapsamında, hayırseverlerin de yardımlarıyla bisikletleri temin ederek çocuklara teslim etti.

Haliliye ilçesi İmam Bakır mahallesinde düzenlenen törene Şanlıurfa Vali vekili ve Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Şanlıurfa İnsani Yardım platformu başkanı Osman Gerem, Şehit Aileler dernek Başkanı Mehmet Yavuz, platform üyeleri, Aileler ve Yetim çocuklar katıldı.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in desteklediği yetim çocuklara 69 bisiklet yanı sıra her ay 100 TL aylık verildiği aktaran Şanlıurfa İnsani Yardım platformu başkanı Osman Gerem,"Şanlıurfa'da bulunan yetim çocukların yardımlarını Ülker grubu karşılıyor. Kendilerini teşekkür ediyorum"dedi.

Şanlıurfa Vali vekili ve Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal ise,"Bu çocukların aldığı hediyelere hem aileleri hemde çocuklar mutlu olur. Yetimleri biraz sevindirirsek hepimiz için hayırlı olacaktır. Devletimiz, Hükümetimiz her zaman yetimlerin yanındadır, yeter ki biz onlara onlarda bize ulaşabilsin 24 saat emrinizdeyiz ayrıca ilçelerimizde ve Urfa'da marka olan Osman Bey'i tebrik ediyoruz. Yardımları toplamışlar hayırseverlere ulaşmışlar ve şuanda bu yardımlar size ulaşıyor"dedi.

Konuşmaların ardından hediyeleri verilen çocuklar ilk kez bir bisiklet sahibi olmanın sevincini yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49