Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 4 Yıllık Husumet Barışla Sonuçlandı

Karaköprü'de 2013 yılında Kabahaydar Edene köyünde arazi dolayısıyla Ateş ve Dönmez aileleri arasında silahlı kavga yaşanırken, çıkan kavgada Halil Dönmez ve Abdullah Kaş hayatını kaybetmişti. Olayın üzerinden 4 yılı aşkın zaman geçmesinin ardından Şanlıurfa’nın ileri gelenlerinin devreye girmesiyle husumetli olan iki aile barıştı. Gürpınar Mahallesi'nde tören düzenlendi. Mahalle meydanına kurulan çadırda verilen barış yemeğine; AK Parti milletvekili Mahmut Kaçar, HDP milletvekilleri Dilek Öcalan ve İbrahim Ayhan, Mardin Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Türk, AK Partili Haliliye Belediye Başkanı Feyzi Demirkol ve kanaat önderleri ile iki aile fertleri katıldı. Konuşmaların ardından tokalaşan ve sarılan iki aile fertleri, duanın edilmesinin ardından birlikte yemek yedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBarısHusumet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49