Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 23 Nisan Coşkusu

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde çeşitli programlar düzenlendi. 23 Nisan’ın çocuk bayramı olması dolayısı ile yapılan programa öğrencilerin yoğunluğu oldukça fazla oldu. 23 Nisan kutlamaları için 10 ülke ve 7 ilden öğrenci Şanlıurfa'ya geldi.

Gerçekleştirilen programa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan ve Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, İl Milli Eğitim Müdürü şerefettin Turan yanı sıra çok sayıda öğrenci, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

23 Nisan etkinliği saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başladı. Kutlamalar ilkokul öğrencilerin hazırladıkları birbirinden eğlenceli program ve oyunlar sergilendi. Kutlamalarda Mekodonya, Suriye, Bosna Hersek, Romanya, Bulgaristan, Azerbaycan, Gürcistan, Kırgızistan, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gaziantep, Adıyaman ile Mardin ve 7 ilden gelen misafir öğrencilerde kendi yörelerine ait halk oyunları sahneledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan 23 Nisan Birliğimizin ve beraberliğimizin bu vesileyle devam ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49