Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa Berlin turizm Fuarında
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan “ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı”na katıldı.
Dünyanın bir çok ülkesinden katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği uluslararası fuar, 4-8 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa'nın yurt içinde ve yurt dışında tanıtımına öncülük eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu doğrultuda bir çok fuar ve tanıtım günlerine öncülük ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Berlin Fuarı'nda da Şanlıurfa standını ziyaret edenlere Şanlıurfa'nın vazgeçilmezi olan çiğ köfte ikramını yanı sıra tarihi mekanların içinde bulunduğu tanıtım broşürleri, tanıtım CD’si, ve dergi hediye ediyor.
Şanlıurfa standını ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Şanlıurfa'nın Türkiye Dünya için çok önemli bir tarih ve kültür şehri olduğunu söyledi.
En kısa zamanda Şanlıurfa'da ki Balıklıgöl ve Halfeti'yi gezmek istediğini belirten Çavuşoğlu, fuarın Şanlıurfa turizmime katkı sunacağına inandığını aktardı.
Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu ise Şanlıurfa'nın böylesi önemli bir fuarda yer alışından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
Tanıtım fuarına Şanlıurfa'dan  Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mithat Nebi Şengöz, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz, İl Kültür Müdür Vekili Aydın Aslan, Eyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atik Sahil, Gap İdaresinde Suphi Özer, Karacadağ Kalkınma Ajansı'ndan Işılay Özcan, ve Şanlıurfa Ticaret Borsası'ndan Gül Osey katıldı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49