Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa belediye encümen meclisi açıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, seçimlerin ardından ilk toplantısını SGK kurumunun daha önce  İl Özel İdaresinin kullandığı salonda gerçekleştirdi.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı ilk meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç başkanlığında yapıldı.
 
SGK kurumu  İl Özel İdaresinin kullandığı salonda gerçekleşen toplantıya 70 katıldı. Büyükşehir Meclisinde Güvenç ile birlikte 61’i Ak Parti’li, 20’si BDP’li, 1’i de Saadet partili 83 üye bulunuyor.  Toplantıda yoklama öncesinde Başkanlık Divanı belirlendi. Toplantıda merkez ilçeler ile diğer ilçelerin yeni seçilen belediye başkanları hazır bulundu. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı, yoklama ile başladı. Alınan yoklama ile çoğunluğun sağlanmasıyla, toplantıya başlanıldı. Ardından, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in açılış konuşmasıyla devam etti.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ‘’ Bu şehrin 5 yıllık geleceği ile ilgili hizmetleri, kararları bu meclis verecek.  Ben bu dönemim il ilçe için tüm vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum, demokratik kurallar içerisinde, iktidarıyla, muhalefetiyle uzlaşı içerisinde şehrimiz için hizmet üretmeye çalışacağız. Benim şahsi ve partimizin inancı olan sorumluluğumuz bütün millet içindir, bütün milleti kucaklamak içindir”dedi.
 
 Belediye encümen Toplantısı basına kapalı olarak devam etti  


sanlıurfa büyükşehir meclisi toplandı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49