Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Urfa-Bağdat Arasında Ticaret Ve Dostluk Köprüsü

Irak Türk Ortak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dureyd el Gurayri ve beraberindeki heyet TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. TÜMSİAD Yönetimi ile bir araya gelen Başkan Gurayri ilk defa Şanlıurfa’ya geldiklerini ve kendilerine bu kadar yakın ve avantajlarla dolu bir şehir ile ticari ilişkilerini daha da arttıracaklarını söyledi. Şanlıurfa’nın tarihi, kültürel ve ekonomik avantajlara sahip bir kent olduğuna vurgu yapan Başkan Gurayri, “Şimdiye kadar Şanlıurfa’yı görmemiştim. Görünce ve tanımaya başlayınca Şanlıurfa’dan vazgeçilmemesi gerektiğine inandım. Ben ve arkadaşlarımız bundan sonraki süreçte Şanlıurfa’yı ve bu kentin yatırım avantajlarını daha iyi değerlendirme yönünde çalışmalar yapacağız. Fuar vesilesiyle Şanlıurfa’ya geldik ve önemli temaslarda bulunduk. Hem ziyaretlerimizi hem de girişimlerimizi daha da hızlandıracağız. TÜMSİAD yönetimini de en kısa zamanda Bağdat’a bekliyoruz. İşbirliğimizi birlikte büyüteceğiz” dedi.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade ise “Komşularımızla ve Ortadoğu ülkeleri ile ticari ilişkileri sıcak tutma zaten bizim hep düşündüğümüz bir şeydi. Irak Türk Ortak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın ziyaretleri bu anlamda düşüncelerimizi hayata geçirme fırsatı sundu. Kendilerine ziyaret için teşekkür ediyoruz. Kendileri ile gönül köprülerimiz zaten var. Şimdi de ticari köprüler kuracağız. Yakın bir tarihte biz de kendilerine ziyarette bulunarak ortak girişimler ve işbirliği konusunda biraz daha yol alacağız. Başkanımız inşallah 11 Nisan’da açılacak olan İnşaat Fuarımıza da alım heyetleri ve işadamları getirme konusunda çalışmalar yürüteceğini söyledi. Umut dolu bir başlangıç yaptık. İnşallah devamı da gelecek” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49