Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Urfa Ak Parti  İlçe Adayları
Şanlıurfa’nın merakla beklenen Ak Partı ilçe adayları nihayet kesinleşti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen üst kurul toplantısı ısonrası adaylar açıklandı.günlerder Şanlıurfa kamayonun merekla bekledığı adaylar nihayet açıklandı buna göre Merkez  İlçe Haliliye.Fevzi Demirkol Merkez İlçe Eyyübiye: Mehmet Ekinci Merkez İlçe Karaköprü: Mevcut Belediye başkanı Av Nihat Çiftçi Siverek:Resul Yılmaz Hilvan:Mevcut Belediye Başkanı  Aslan Ali Bayık Bozova:Mevcut belediye başkanı  Hasan Arusoğlu Halfeti: Müslüm Yıldırım Birecik:Mevcut Belediye başkanı Av Faruk Pınarbaşı Akçakale: Mevcut belediye başkanı  Ecz Abdülhakim Ayhan Harran:Mevcut Belediye başkanı  Mehmet Özyavuz Viranşehir : İbrahim Gelin Suruç : İbrahim Halil Yıldız Ceylanpınar Menderes Atila
 
Fevzi Demirkol (Merkez  İlçe Haliliye)
Şanlıurfa Merkez  İlçe Haliliye Ak Partı Belediye başkan adayı  Fevzi  Demirkol 1953 Şanlıurfa doğumluyum. İlkokulu, Şanlıurfa Atatürk İlkokulu’nda, ortaokul ve lise ögrenimimi, Şanlıurfa Lisesi’nde tamamladım. Yıldız Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden 1979 yılında mezun oldum. Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümünün açılmasına öncülük ederek, 1980 – 1983 yılları arasında öğretim görevlisi olarak derslere girdim. Mezuniyetimden bu yana, Şanlıurfa'da Tekel Caddesi Şoförler Derneği altındaki büromda, Elektrik Mühendisi olarak çalışmaktayım. Şanlıurfa Merkez ilçeye ve Harran ilçesine bağlı köylerdeki arazilerimde, çiftçilikle de meşgulüm. Şanlıurfa’da yaşadığımdan dolayı şehrimizin, projesini üstlenmiş olduğum sulama tesisleri ve çiftçi olmam sebebiyle, Şanlıurfa’nın köylerinin ve çiftçilerinin ihtiyaçlarını yakından bilen bir Şanlıurfa’lıyım. 22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekili aday adayı oldum.  14.06.2009 ile 15.01.2011 tarihleri arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı, İl Yerel Yönetimler Başkanı olarak görev yaptım. İngilizce biliyorum. Evli ve üç çocuk babasıyım
Mehmet Ekinci (Merkez İlçe Eyyübiye)
Ak Parti  Şanlıurfa merkez Eyyübiye Belediye başkan adayı Mehmet Ekinci 1970 yılında Şanlıurfa'nın Eyyubiye ilçesinin Turluk Mahallesinde doğdu.Doğduğu köyde okul olmadığı için en yakın köy okulu olan Yediyol Köyü İlkokulu'ndan 5 yıl yaya olarak gidip gelerek 1982 yılında mezun oldu. 1985 yılında Gazi Ortaokulu'ndan, 1988 yılında Gazi Lisesi'nden,1992 yılında da Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. Kamudaki iş hayatına mezuniyetinin hemen akabinde, 1993 yılında Vali Akbulut Meyve Fidanlığı'nda Ziraat Mühendisi olarak başladı. Milli Eğitim bünyesinde 1997-2001 yılları arasında 1 yıl öğretmenlik 2 yıl Akçakale Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2001 Yılında Tarım Bakanlığı'na geçiş yapan Ekinci 2001-2005 yılları arasında Akçakale İlçe Tarım Müdürü olarak görev yaptı. 2005-2006 Yıllarında Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğü'nde Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürlüğü, 2006-2008 yılları arasında Şanlıurfa İl Tarım Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 2008 yılından bu yana Ülkemizin AB'ye giriş sürecinde olması hasebiyle oluşturulan IPARD Programının yürütüldüğü Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir.
Av Nihat Çiftçi (Merkez İlçe Karaköprü)
Şanlıurfa Merkez İlçe Karaköprü: Mevcut Belediye başkanı Av Nihat Çiftçi 2009 yerel seçimlerde bakımsız olarak Karaköprü ,den belediye başkanı seçildi daha sonra Av Nihat Çiftçi Ak Partiya geçti Ak Partı Nihat çiftçiyi  yeniden Karaköprü,den Belediye başkan adayı olarak gösterdi
M.FARUK PINARBAŞI
 
1951 yılında Birecik’te dünyaya gelen Avukat M. Faruk Pınarbaşı İlkokulu Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda bitirip ortaokulu Birecik Ortaokulunda tamamladı.
 
 Lise öğretimini ise Gaziantep lisesinde tamamladı.1968 yılında İstanbul Hukuk Fakültesini kazandıktan sonra 1972 yılında başarı ile mezun oldu. Üniversite yıllarından itibaren ülke ve toplum sorunları ile yakından ilgilendi, siyasi ve sosyal çalışmaların içerisinde aktif olarak bulundu.
 
 Mezuniyetinden sonra kısa bir dönem Cumhuriyet Savcılığı yapan Avukat M. Faruk PINARBAŞI serbest avukatlık mesleğini icra ederken, bir taraftan aktif siyasetle meşgul oldu ve ilçe başkanlığı dâhil her kademede görev aldı, hizmet tecrübesi kazandı.
 
29 Mart 2009 Tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimi’nde Birecik Belediye Başkanlığı’na seçilen Av. M. Faruk PINARBAŞI halen bu görevde devam etmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.
 
HASAN ARUSOĞLU
 
13.05.1964 Şanlıurfa ili Bozova ilçesi doğumludur. İlk ve ortaokulu Bozova’da lise öğrenimini de Şanlıurfa Lisesinde tamamladı. Daha sonra iş hayatına atılarak kısa süre içinde Şanlıurfa’da sayılı işadamları arasına girdi. Evli 4 çocuk babasıdır. 2004 yılında yerel seçimlere girerek Bozova Belediye Başkanı oldu. Halen Belediye Başkanı olarak görevine devam ediyor…
 
 
MENDERES ATİLLA KİMDİR. ?
 
1965 yılında Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Ceylanpınar ilçesinde tamamladı.
Köklü bir siyasi geçmişi bulunan bir ailenin çocuğu olan Menderes Atilla’nın babası Seydo Atilla, daha önce Ceylanpınar’da 3. dönem belediye başkanlığı görevini yaptı. Ağabeyi Mehmet Atilla da, 1984 ve 1994 yılları arasında Ceylanpınar’da belediye başkanlık görevini başarıyla yerine getirdi. Menderes Atilla, 1983 yılında Milliyetçi Demokrasi Partisi’nde gençlik kolları başkanlığı göreviyle siyaset hayatına ilk adımını attı. Daha sonra 2 dönem Anavatan Partisi’nin Ceylanpınar İlçe Başkanlığı görevini yaptı.
2 dönem de Demokrat Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı'nı yapan işadamı Menderes Atilla’nın Gürcistan’da demir çelik fabrikası ve Irak’ın Kerkük şehrinde sıcak asfalt fabrikası bulunuyor. Hatay’ın İskenderun ilçesinde lojistik ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketi bulunan Atilla’nın, Türkiye’de ve yurtdışında faaliyet gösteren toplam 7 uluslararası şirketi bulunan Atilla 3 yabancı dil biliyor. 27 Mart 2009'daki yerel seçimlerde Demokrat Parti'den Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı olan Menderes Atilla, evli ve 5 çocuk babasıdır.
 
MEHMET ERDOĞAN
 
 
Gaziantep Halfetililer Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı Mehmet Erdogan
 
MEHMET ÖZYAVUZ
 
1954 Harran doğumlu, evli ve 8 çocuk babasıdır.1974 yılında yapılan 1. ve 2. Kıbrıs Barış Harekâtına katılmış olup, Kıbrıs gazisidir.
 
Harran ilçe olmadan önce, Harran’da muhtarlıkta yapmıştır. Şanlıurfa Muharip Gaziler Derneği kurucularından olup, 12 yıl il genel meclisi, il daimi encümenliği ve Parti Başkanlığı yapmıştır.
 
Aynı zamanda çiftçilikle de uğraşan Başkan, Petrol istasyonu sahibidir.
 
2009 yerel seçimlerinde MHP'den aday olup Harran Belediye Başkanlığa seçilmiştir. Daha sonra halkın almış olduğu karar neticesinde AK Partiye katılmıştır…
 
ASLAN ALİ BAYIK
 
Bölgesi :              Hilvan Belediye Başkanlığı
Partisi   :              AK PARTİ
Eğitim Durumu :              Önlisans
Mesleği               :              İŞ ADAMI
Doğum Tarihi     :             
Doğum Yeri        :              HİLVAN / ŞANLIURFA
Yabancı Diller     :              İNGİLİZCE
 
 
RESUL YILMAZ
 
1969 yılında Siverek'te doğan Resul YILMAZ, İlköğretimini Siverek Atatürk İlkokulunda, orta öğretimini Siverek İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. 1990 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Siirt Eğitim Yüksekokulu'ndan mezun oldu. 1991 yılında Siverek Vakıf İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Siverek ilçe merkezinde çeşitli okullarda öğretmen ve yönetici olarak görev yapan Resul YILMAZ, 1994 yılında başladığı Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki eğitimini 1998 yılında tamamladı ve 1999 yılında Siverek'te serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Çeşitli kamu kuruluşları ile özel kuruluşların avukatlığını (hukuk danışmanlığını) yapan Resul YILMAZ, Siverek Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu ve İlçe Spor Kurulu üyeliği alan Resul YILMAZ, 12 Haziran 2011 yılında yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde; Şanlıurfa Barosu tarafından baro üyesi avukatlarından oluşan Seçim İzleme Merkezinde gönüllü avukat olarak görev aldı ve Siverek seçim bölgesindeki oy kullanımı ve oy sayım işlerini takip etti. 5 Eylül 2013 tarihinde yürüttüğü kamı görevinden istifa etti.
 
Siverek'in değişimi, dönüşümü ve gelişimi için, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Genel Mahalli İdareler Seçimlerinde Siverek Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı olan Eğitimci-Hukukçu Av. Resul YILMAZ, evli ve 6 çocuk babasıdır.
 
İBRAHİM HALİL YILDIZ
 
İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 11 Eylül 1976 tarihinde doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Suruç’ta tamamlayıp Lise’ye suruçta başladı fakat 1997 yılında Şanlıurfa Lisesi’nden mezun oldu. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesini okuyan İbrahim Halil Yıldız 2004 yılında mezun olmuştur. 2011 yılında evlendi ve 1 çocuk sahibi oldu.
Siz de aşağıdaki yorum bölümünden İbrahim Halil Yılız ile ilgili düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşmak istemez misiniz? Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine aday olan Avukat İbrahim Halil Yıldız ile ilgili yapacağınız yorumlarda lütfen argo ifadeler kullanmayınız. Yorumlar denetlendikten sonra yayımlanmaktadır. İyi günler dileriz.
 
İBRAHİM GELİN
 
 2009 yerel seçimlerinde aday adayı olan İbrahim Gelin at başı farkla adaylığı kaptırmıştı. Milli Gençlik vakfı talebeliğinden bugüne kadar kesintisiz olarak muhafazakar bir tutum sergileyen İbrahim Gelin, 28 Şubat Askeri Darbe döneminde sürgüne gönderilmişti. Gerek spor, gerek sendika ve gerekse sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak yer alan Gelin halk tarafından sevilen ve sayılan biri olarak görülmektedir.
ABDÜLHAKİM AYHAN
Bölgesi :              Akçakale Belediye Başkanlığı
Partisi   :              AK PARTİ
Eğitim Durumu :              Lisans
Mesleği               :              ECZACI
Doğum Tarihi     :             
Doğum Yeri        :              AKÇAKALE/ ŞANLIURFA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49