Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa 2019 Ulusal Tenis Turnuvasına Ev Sahipliği Yapacak
Şanlıurfa, sporun her branşında olduğu gibi teniste de adını duyurmaya hazırlanıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve Güneydoğu'da bir ilk olma özelliğine sahip Tenis Dünyası, ilk ulusal turnuvasında 110 sporcuya ev sahipliği yapıyor.
Tekirdağ'dan Ağrı'ya kadar 67 erkek ve 43 de bayan sporcunun buluştuğu Şanlıurfa'da düzenlenen 'Göbeklitepe Bahar Kupası' ön eleme maçları ile start aldı. 2-8 Şubat tarihleri arasında devam edecek turnuvada toplamda 138 karşılaşma yer alacak.
Karşılaşmalara sporcuların ve vatandaşların yoğun ilgisi gözlemlenirken, turnuva ile ilgili bilgiler veren Türkiye Tenis Federasyonu Baş Hakemlerinden Vural Toptaş, Şanlıurfa'da böylesine bir organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Toptaş, haftaya Cumartesi gününe kadar sürecek olan turnuva kapsamında yaptığı değerlendirmesinde "2019 yılı içerisinde Türkiye'de yapılan ilk ulusal turnuvamızı Şanlıurfa'da düzenliyoruz. Göbeklitepe Bahar Kupası Büyükler Kategorisine 67 erkek ve 43 bayan sporcu katılım gösteriyor. Eleme maçlarına başladık. Önümüzdeki hafta cumartesi günü final maçları ile birlikte turnuvamızı sonuçlandıracağız. Turnuva süresince toplam 138 maç oynanacak. Turnuva kapsamında Göbeklitepe'de de gösteri maçı düzenlenecek" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49