Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ünlü Şefler Yemekleri Konukların Beğenisine Sundular

Eyyübiye Kampüsü Sosyal Bilimler MYO’da düzenlenen programda, Executive Chefler Fatih Kaplan, Erol Seven, Süleyman Tüleceoğlu ve Tuncay Akyol, Aşçılık Programı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri ile bir araya geldiler. Şefler geleceğin aşçılarına mesleğin incelikleri konusunda tüyolar vererek, birlikte sebze dekor çalışmaları, uluslararası ve ulusal yemek çalışmaları yaptılar

Mesleki tecrübe ve bilgilerini öğrencilere anlatmak ve aktarmak amacıyla Şanlıurfa’ya gelen şefler, İki gün boyunca aşçılık programı uygulama mutfağında öğrencilerle birlikte, tandır çorbası, keşkek, moğol usulü et, ispanyol paella, suşhi (uzakdoğu), yufkalı kuzu kebabı, portakallı soğan tatlısı, dondurma kızartması, kabak tatlısı ve benzeri yemekleri hazırlayarak konukların beğenisine sundular.

Dünyanın çeşitli bölgelerinden yemek çeşitlerini uygulamalı olarak gösterip, süsleme sanatı işlemelerini öğrencilere öğreten şeflere, program sonunda kendilerine plaket takdim eden Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, öğrencilerle tecrübelerini paylaştıkları için şeflere teşekkür etti.

“Mesleki Tecrübeler” söyleşi programına Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof.Dr. Necmettin Elmastaş, Müdür yardımcısı Öğr. Gör.Sami Belet, Aşçılık Programı Başkanı Öğr.Gör.Şükran Taşkın, Öğr.Gör. Hafize Özbudun, Öğr.Gör. Dilek Koçak ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48