Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Üniversitesinin Tıp Fakültesinde silahlı kavga
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi kampüsünde, hastane çalışanları arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi kampüsünde, hastane çalışanları arasında kavga çıktı. Silahların çekildiği kavga sırasında 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır şekilde yaralandı. Ağır yaralı kişi de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölü sayısı 4'e yükseldi.
HASTANE ÇALIŞANI SİLAHINA SARILDI, 4 KİŞİYE ATEŞ ETTİ
Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, hastanenin fizik tedavi bölümünde yer alan eczanede teknisyen Enver T. (43) ile eczacılar İlknur Yüce (50), Hikmet Türk (49), Gürsu Ulaşan (53) ve Özler Kiriş (34) arasında tartışma çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49