Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Üniversiteli kızlar seriyi galibiyetle açtı
 Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde mücadele eden Harran Üniversitesi Kadın Basketbol takımı, Yalova VİP takımını 68-41’lik skorla yenerek galibiyet ile haftayı kapattı.

GAP Arena Kapalı Spor Salonunda Cumartesi günü Yalova VİP ile karşılaşan üniversite Kadın Basket takımının sezonun ilk maçında galibiyetle buluştuğu maçın sonunda takımın antrenörü Okutman Emine Gözen yaptığı açıklamada;

“Maça her iki takımda iyi hazırlanarak gelmişti. Karşılaşmaya iyi başladık, ilk devreyi 34-15 önde kapattık,başından sonuna kadar inanılmaz heyecan içinde geçen maçta, gülen tarafın biz olması takımımızı çok sevindirdi.68-41gibi önemli bir skorla rakibi geçtik ve bu skor bizim için önemliydi. Rahat bir nefes almamız adına önemli bir galibiyet aldık.

Önümüzdeki hafta deplasmanda olacağız. Bundan sonraki maçlarımızda alacağımız galibiyetler serisiyle takımımızı yükselme ligine taşıyacağız. Tüm halkımızı ve öğrencilerimizi bundan sonraki maçlarımıza bekliyoruz. " dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49