Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Üniversiteden Y Kuşağı Ve Girişimcilik Konferansı
Fen Edebiyat Fakültesi Salonunda düzenlenen programa İstanbul Arel Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Ali Akdemir, Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gündoğan ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Konferansın açılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli; “Sadece İlim sahibi Alimler değil aynı zaman da İrfan sahibi Ariflerde yetiştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapmak bizim görevimiz, bunu yapmak zorundayız ve bu noktada da sizler için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Yenilikçi bir anlayışla elimizden gelen katkıyı sizler için her zaman sunmaya canı gönülden hazırız ”dedi.
Yrd. Doç. Dr. Ahmet Çakır; “Danışmanı olmaktan son derece mutlu olduğum İş Hayatında Kadın Kulübü, şuanda iki yaşında. Kadınların iş hayatındaki önemi göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir.  Özellikle ileri dönemlerde artan bir oranda kadınların iş hayatı içinde olacağı ön görülmektedir ”dedi.
İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akdemir; “Yıl aralıkları var 25-45 arasında doğanlar kayıp kuşak, 2. Dünya savaşından 64’e kadar doğanlar BabyBoomers, X kuşağı da 64-80 arası, 80-2000 Y ondan sonrakilerde işte Z kuşağıdır. Öğrencilerin çoğu Y, çalışanların çoğu Y, yöneticilerin çoğu Y değil henüz, hala X, belki bir kısımda BabyBoomers” dedi.
Y kuşağındaki gençlerin çalışma hayatından bahseden Prof. Dr. Ali Akdemir; “ Otoriteye karşı saldırgan ve kurallara saygılı değiliz. Genellikle işyerine sadık farklı arayışlar içinde olup kısa dönemlerde çok sayıdaki değişiklik. İş yaşamında Y’yi tanımlayan en önemli özellik budur ” diye ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49