Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Üniversiteden Hayat’a evet projesine destek
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘‘Hayata Evet’’ projesi kapsamında öğrencilere Sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durması için konferanslar verildi.
 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘‘Hayata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır’’ adı ile düzenlenen konferansa 7 okuldan gelen öğrencileri katıldı.
 
Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programda Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu ZARARLI ALIŞKANLIK konulu söyleşide bulundu.
 
Sigara, alkol, uyuşturucu vb. kötü alışkanlıkların insan sağlığına verdiği zararların anlatılmaya çalışıldığı konferansta yapılan sunumda uyuşturucu satıcıları akbabalara benzetildi. Satıcıların gençleri kandırmak için her tür yola başvurduğu belirtilerek, liseli gençler bu konuda dikkatleri davranmaları gerektiği vurgulandı. Keşke dememek için sigara, alkol, uyuşturucu vb. zararlı alışkanlıklarından uzak durulması gerektiğine dikkat çekildi.
 
Söyleşi sonunda öğrenciler Rektör Mutlu ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48