Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Üniversite hastanesinde bekleme salonu yok
Şanlıurfa Harran üniversitesi uygulama ve araştırma hastanesinde hasta yakınları kalacak yerleri olmadığından yağmurda brandalı bir yerde yatıyor.
Kalacak yeri olmayan hasta yakınları ve hastalar Harran üniversitesi uygulama ve araştırma Hastanesi’nin bahçesinde  yağmurdan korunmak için brandalı bir yerde sığınmak zorunda kalıyor. Birçoğu köylerden ve yakın illerden geldiği öğrenilen hasta yakınları, yanlarında getirdikleri yastık, battaniye ve kilimleri hastanenin bahçesinde bulunan banklara  sererek üzerinde oturup, yatıyorlar. Gelen insanların kimisi doktorunu, kimisi tahlil sonuçlarını, kimisi ise randevu zamanını bekliyor.
Şanlıurfa'da soğuk hava ve yağmurların başladığı bu günlerde hasta yakınları hastane bahçesinde yanlarına getirdikleri battaniye ve yataklarla yağmurdan korunmak için etrafı açık olan brandalı yerlerde kalıyorlar.
Suriye'nin Kobani kenti Zirek köyünden gelen Bahadır Isman Ali  Babası Isman Ali rahatsız olduğunu için burada geldiklerini belirterek, burada kalacak yerlerin olmadığı için burada kalıyoruz hastanenin misafirhanesi olmadığında soğuk ve yağmurda dışarıda yatmak zorunda olduğunu"ifade eden Bahadır,  “Babam hastaneden çıkana kadar bizde hastalanıyoruz.  havalar çok soğuk ve yağmurlu buraya gelenler ne yapacak, nerelere sığınacaklar, bir misafirhane olsa ya da hasta yakınları için bekleme yerleri yapılsa güzel olur” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49