Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Üniversite Hastanesi Beyin Cerrahisinde İddialı
Harran Üniversitesi’ne bağlı Araştırma ve Uygulama Hastanesi bir çok başarılı ameliyatlara imza atarken, son yapılan kist operasyonu ile bu alanda iddialı olduğunu kanıtladı.
 
BEYİN CERRAHİSİNDE BAŞARILI KİST OPERASYONU
 
14 yaşında bayan (F.B.) birbuçuk yıldır devam eden başağrısı nedeniyle Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Beyin Cerrahisi polikliniğine başvurmuş, yapılan tomografik değerlendirme sonucunda beyinde kistik kitle görülmesi üzerine hasta acilen ameliyata alınmıştır.
 
Yrd. Doç. Dr. Erkan Çakmak ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonla 8x11 cm boyutlarında hydatik kistle uyumlu kitle başarılı bir şekilde çıkartıldı. Operasyon sonrası kliniği düzelen hasta medical tedavi ile taburcu edildi.
 
Konu ile alakalı bir açıklamada bulunan Yrd. Doç. Dr. Erkan Çakmak, “Bu ve buna benzer ameliyatlar hastanemizde yapılmaktadır. Kendi branşımızda gelişen teknoloji ile her geçen gün yeni bir operasyon yapmaktayız. Eskiden halkımız bu tür ameliyatlar için başka hastanelere gitmek durumundaydı, şimdi ise bu ameliyatlatlar tıp fakültemizde rahatlıkla yapılmaktadır. Halkımız bize güvenip rahatlıkla üniversite araştırma ve uygulama hastanemize başvurabilirler.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49