Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Uludağ ailesinin mutlu günü
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen’in de nikâh şahitliğini yaptığı, Şanlıurfa'nın sevilen simalarından, Devlet Hava Meydanları Şanlıurfa İşletme Müdürü Münir Uludağ, oğlu Emin Uludağ’ı evlendirdi.
DHMİ Şanlıurfa Müdürü Münir Uludağ’ın oğlu Elektrik/Elektronik Mühendisi Emin Uludağ, hayatını Kimya Mühendisi Ebru Topla ile birleştirdi.
ŞUTSO Düğün salonunda düzenlenen törende, genç çiftin nikâh şahitliklerini; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı A.Emin Önen, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptı. Genç çiftin resmi nikâhını ise, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol kıyarken, dini nikâhını da Ali Topal hoca kıydı. Kirveliğini ise, Ömer Atlı üstlendi.
Uludağ ve Topla ailesi davetlilerle tek tek ilgilenip, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı A.Emin Önen, Emin ve Ebru çiftine ömür boyu mutluluklar dileğinde bulunarak, Uludağ ailesinin mutlu gününde bulunmaktan ayrıca mutlu olduğunu söyledi.
Önen, Cumhurbaşkanı ile Afrika ülkelerine gitti
2 günlük gezi ve ziyaretlerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen, Görgün, Behram, Çadırcı ailelerine ta’ziye ziyaretlerinde de bulunup, Ortaören Uludağ Köyünde aile dostlarını ziyaret ettikten sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 22-26 Ocak 2017 tarihlerinde Doğu Afrika ülkelerinden Tanzanya, Mozambik ve Madagaskar’a yapılacak resmi ziyarete katıldı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49