Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Ulucanlar'da elektrik teller tehlike saçıyor
Naci ÇETİNDAĞ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Ulucanlar Mahallede elektrik tellerinin evlere yakın olması ev sakinlerini tedirgin ediyor.
Eyyübiye ilçesi Ulucanlar mahallesinde Mustafa Aslan'a ait evin üstünden geçen elektrik telleri tehlike saçıyor. Evin bir bölümü kerpiçli olması ve elektrik direğinin tahta olası bir yangında büyük bir risk oluşturuyor.
Konuyla ilgili konuşan Mustafa Aslan  “Elektrik telleri, evin üzerine düşerse, yangına ve can kayıplarına sebebiyet verebilir. Bir facia yaşanması işten bile değil. Evimiz bir bölümü kerpiçli elektrik direği tahta ayrıca telleri evin her tarafını sarmış durumda havalar çok sıcak dışarıda yatarken  bir rüzgar çıktığında tedirgin oluyoruz her an bir kablo kopup düşebilir diye , Bu elektrik direklerinin yıkılması veya gerilen tellerin kopması ihtimali var. Çocuklarımız direklerin altında kalırsa, ya da kopan elektrik telleri çocuklarımıza zarar verirse bunun hesabını kim verecek biz yetkilerden ricamız bu elektrik direği ve tellerin evin üstünden alınmasıdır" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49