Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Ulucanlar Köyünde Ulaşım Rezaleti
Naci Çetindağ
Şanlıurfa'nın Ulucanlar köyü sakinleri, yollarının yıllardır yapılmamasının sıkıntısını yaşıyor. Yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı köyün toprak olan yolu, her yağmurda çamur deryasına dönüyor. Traktörlerin bile aşmakta zorlandığı yol, yayalar için aşılmaz hale geliyor.
Şanlıurfa merkeze bağlı Ulucanlar köyü kış mevsiminin gelmesiyle birlikte çamurlar içinde yaşamak zorunda kalıyor. Yetkililerden çare bulunmasını isteyen çocuklar, "Her zaman köyümüz çamur içinde, okula gidince çamurlu ayakkabılar ile sınıfa giriyoruz. Biz de artık temiz elbise giymek ve çamursuz bir ayakkabı giymek istiyoruz. Lütfen vali amca bize yardımcı olsun" dediler.
Ulucanlar köy muhtarı Mahmut Alkan ise, "Köy içi yollarımız bozuk çamurdan geçilmiyor. Geçen yıl aynı rezaleti yaşadık yetkiler yapılacak dediler ama yapılmadı bu yılda aynı çileyi çekiyoruz. Taşımalı eğitim araçları köye giremiyor Bu yolda traktör bile zor geçiyor,  Yıllardır burası yolsuz bir şekilde, çocuklar çamurun içinde vatandaş az kalsın ayakkabı yerine poşet giyecek. Defalarca müracaat ettik fakat ne gören var, ne gelen. Seçim zamanı insanların buraya gelip bize oy verin demeleri ve söz vermelerinden bıktık.  3 köy trafosu okulun içinde dedaş yerine değiştirecekti değişmedi Lütfen bu duruma yetkililer biran önce çare bulsun köylüler bıkmış durumda" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49