Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ulucanlar çöp konteynır istiyor
Naci ÇETİNDAĞ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Ulucanlar mahallesinde yol kenarında biriken çöp yığınları tehlike saçıyor. geç toplanmayan çöpler, sokak hayvanları tarafından etrafa dağıtılıyor. Vatandaşlar hastalık tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor.
Ulucanlar mahallesi Büyükşehir yasasıyla Eyyübiye ilçesine bağlandı. Mahallenin çöpleri yol kenarına atılıyor. geç toplanan çöpler, sokak hayvanları tarafından etrafa dağıtılıyor. Vatandaşlar hastalık tehlikesi ile karşı karşıya. Havaların sıcak olması pis koku çevreye  saçması, tarihi mahalleyi kötü görüntü vermesi mahalle sakinler rahatsız ediyor.Vatandaşlar çöp bidonu yerleştirilmesi istiyor.
Büyükşehir yasasıyla mahalle statüsüne giren Ulucanlarda normal şartlarda haftanın bir günü toplatılması gereken çöpler, temizlenmiyor. Bir dahaki alıma kadar yaklaşık bir ay geçmiş olacak. Çöp kokularının evlerinin içlerine kadar girdiğini belirten köylüler, “Evlerimizde bu kokudan duramıyoruz. Bu çöplerin hemen alınması lazım. Çocuklarımız için çok büyük tehlike oluşturuyor. Kapılarımızı, pencerelerimizi açamıyoruz. Çöp konteynırların mahalleye yerleştirilmesini istiyoruz" dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49