Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ülkücüler Nevroz Kutladı
Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından nevroz kutlaması yapıldı. Kutlamada ateş üstünden atlayan gençler daha sonra demir dövdü.
Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen Nevroz Programına Başkan M.Emin Özkutlu, üniversite örgencileri ve MHP’li bazı yetkililer katıldı.
Davul zurna ile başlayan kutlama daha sonra çalınan Ankara havası ile misket oynadılar. Yağmur altında başlayan program daha sonra Ülkü Ocakları Başkanı M.Emin Özkutlu’nun Nevroz ateşini yakmasının ardından halaylar devam etti. Ülkü Ocakları tarafından Geleneksel hale gelen Kutlamalarda Devlete karşı Kötü düşünen ve Hainler için Demir dövüldü.
Daha sonra bir açıklamada bulunan Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı M.Emin Özkutlu’’Her yıl geleneksel hale getirildiğimiz nevroz kutlamasını coşku içinde geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ümit ediyoruz ki Mutlu, Huzurlu ve Barış içerisinde günler geçiririz dedi.  Nevroz kutlama Programı verilen pilavlı nohut ile son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49