Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Ülkü Ocaklarından Türkeş’e Mevlit
Şanlıurfa Ülkü Ocakları Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisinin kurucusu, Türk Milletinin son Başbuğu Alparslan Türkeş’in Hakka yürüyüşünün 16. Yılında Yusufpaşa Camisinde Mevlit okuttu.
Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mevlit programına Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Özkutlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İbrahim Özyavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlitte Alparslan Türkeş Bey’in vefatının 16. Yıldönümü sebebiyle Kuran-ı Kerim ve Mevlit okundu, dualar edildi. Namaz çıkışında ise cemaate lokum ve tatlı ikram edildi. 
Program sonrası kısa bir açıklama yapan Şanlurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Özkutlu ‘’ 4 Nisan 1997 tarihinde, fani hayattan ebedi âleme arkasında gözü yaşlı milyonlar bırakarak göçen Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i Şanlıurfa Ülkü Ocakları olarak dualarla anmak üzere bugün toplanmış bulunmaktayız. Vefatının üzerinden 16 sene geçmesine rağmen kendisine karşı beslediğimiz sevgi hiç azalmamış, sahip olduğumuz bağılılık ve sadakat hiç eksilmemiştir. Bilinmelidir ki, Türkeş Bey 80 yıllık hayatının hemen hemen tamamını ülkülerine vakfetmiş bir şuur, gönül ve dava insanıdır. Ne mutlu bizlere ki, bugün taraflı tarafsız birçok insan tarafından takdir ve ilgili toplayan merhum Türkeş Bey’in görüşleri, Türk milletinin birliği, Türkiye’nin dirliği için çok ciddi mesajlar ihtiva etmektedir. Bu mukaddes borcu ifa ederken, merhum liderimizin kabrinin nur, mekânının Cennet olmasını Cenâb-ı Allah'tan diliyorum.’’ Dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49