Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın Başkan Çiftçi

Bu haber kez okundu.

Ülkü Ocakların Sertifika Dağıtımı
Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi, konferans salonunda, 2023 Liderlik okulu ikinci dönem mezuniyet ve sertifika töreni yapıldı.
 
2012-2013 yılı içerisinde Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı bünyesinde, alanında uzman kişiler tarafından 14 hafta boyunca yapılan seminerlere katılım gösteren 60 öğrenci yapılan törenle sertifikalarını aldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan program Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Daha sonra açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Özkutlu ‘ Eğitimli ve bilinçli bir gençlik yetiştirmekle mükellef olan Ülkü Ocakları’nın ikinci dönemini tamamlayarak, sertifika proğramını yapmanın mutluluğu ve gururu içerisinde olduklarını söyledi.
 
Eğitim seminerlerini veren eğitimcilere Plaket takdimi ile devam eden program, Ünlü sanatçı Ali Kınık’ın sahne almasıyla bir şölene dönüşerek sonlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49