Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

 Ulaşımda Can Damarımız 9 Yolu Saydı
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 50 metre genişliğine çıkarılan Diyarbakır Yolu’ndaki çalışmaları denetledi. 
9,5 yılda 62 yeni yol açan ve 19 yolun genişletilmesini sağlayan Belediye’nin son 1 yıl içersinde çok önemli 9 yolda çalışma yaptığını kaydeden Fakıbaba, “ Kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan 9 yolda çalışmalarımız sürüyor. Diyarbakır Yolu’nun genişletilmesinde emeği geçen Tugay Komutanlığı yetkililerine ve çalışma arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 
Kentin ulaşımında can damarı olarak nitelendirilen 9 ayrı yolun teker teker ismini sayan Fakıbaba, “Birisi Çevik Kuvvet ile Süleymaniye arası. Aslında orayı açtık, ancak Askeriye’nin 2 köprü yapımı sürdüğü için araç kullanımına sunamıyoruz. Şuan bulunduğumuz Diyarbakır Yolu etti 2. Eyyübiye Bölgesi’nde 4 ayrı yolumuz var, ediyor 6. bunları sayarsak biri Harrankapı, İmam Keskin, Ziraat Fakültesi Karşısı, Briketçiler Sitesi. Kanberiye Mahallesi’nde yeni bir yol çalışmamız var etti 7. GAP Arena Stadyumu Arkası etti 8. son olarak Süleymaniye Mahallesi Hodri Meydan etti 9. Yolun genişletilmesiyle birlikte Süleymaniye Caddesi rahatlayacak. Emin Başkanın ve diğer çalışma arkadaşlarımın burada emekleri var. Bütün bu saydığım 9 yolda genişletme ve yol açma çalışmalarıyla kent trafiği önemli ölçüde rahatlayacaktır” diye konuştu.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49