Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

 Ulaşım Bayramda ücretsiz
Şanlıurfa Belediyesi toplu taşıma araçları Kurban Bayramının birinci günü ücretsiz verecek.  Şanlıurfa Belediyesi olarak tek amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, “ Pazartesi günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramının başta Şanlıurfa’mıza, memleketimize ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan dilerim. İslam coğrafyasında Bu Kan ve gözyaşının dinmesi için birbirimize dua edelim’’dedi.
İzol bayramda Şanlıurfa Belediyesi olarak toplu taşıma hizmetini ücretsiz olarak gerçekleştireceklerini belirterek’’ İnşallah önümüzdeki günlerde yeni getireceğimiz 25 araçla bu hizmetlerimizi taçlandırmış olacağız. Bayramın 1.günü yalnızca Urfa kartlılara ücretsiz Toplu taşıma hizmetimiz olacaktır. Yine bu bağlamda bayramın 1.günü yani 15 Ekim ile 21 Ekim tarihleri arasında Parkomat uygulamamız ücretsiz olacaktır. Şimdiden Şanlıurfalı hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ İfadelerini kullandı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49