Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Uğurlu’ya cenaze geldi yol trafiğe kapandı
Şanlıurfa Uğurlu beldesinde okula giden bir çocuk yoldan geçerken minibüs çarpması sonucu hayatını kaybetti. Küçük çocuğun cansız bedeni toprağa verilirken Şanlıurfa Akçakale karayolu trafiğe kapatıldı.
 
Şanlıurfa Akçakale karayolu Uğurlu beldesinde meydana geldi. iddiaya göre Okula giden Mehmet Çetindağ’ı 63..8483 plakalı minibüs çarptı. Köylülerin haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekibleri Küçük çocuğu Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı burada yapılan tüm müdahaleye rağmen küçük kurtulmayarak öldü.
 
Uğurlu beldesinde köylüler yolu kapatıp aracı ateşe verdi. Polis ve Jandarma Belde’de geniş önlem alırken Küçük çocuğunu cesedi Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastane morgundan alınarak Uğurlu Beldesi aile mezarlığına defin edildi. Cenaze sırasında köylüler Şanlıurfa Akçakale Karayolunu yaklaşık saat trafiğe kapattı. Geçmek isteyen araçlar taşlandı. Polis ve Jandarma yoğun güvenlik önlemeleri altında yol trafiğe açıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48