Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Uğurlu mahallesi yine karıştı
 Geçtiğimiz ay Uğurlu’da yaşanan arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Mehmet Alpak hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayın ardından defalarca karışan Uğurlu bugün yine hareketli saatler yaşadı.
Uğurlu Mahallesi bugün saat 14.00’de bir kez daha karıştı. Hasımları, Altun ailesine ait evleri yakara içerisinde bulunan eşyaları parçaladı.
20 EV 200 KİŞİ MAHALLEYİ TERK ETTİ
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan kavgada Mehmet Alpak’ın hayatını kaybetmesinin ardından karşı, Altun ailesi Mahalleyi terk etmek zorunda kaldı. 20 aile yaklaşık 200 kişi mahalleden göç etti. Altun ailesi yaşanan olaylar sonrasında evlerin yanı sıra 2500 dönüm arsa ve 2 fabrikayı da olduğu gibi bırakarak şehri terk etti.
GÖÇ EDEN AİLELERİN EVLERİ ATEŞE VERİLDİ
Uğurlu Mahallesinde yaşanan olayın ardından 3 kez Altun ailesinin evler ateşe verildi. Uğurlu Mahallesinde bağlı Aşağı Güneşli Mezrasında ikamet eden Altun ailesinin terk edilmiş evleri hasımlar tarafından bir kez daha ateşe verildi. Yaşanan olayda 5 ev yakılırken 15 evin duvarları balyoz ve kepçelerle  kırıldı. Yanan evler itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
20 KİŞİNİN EV YAĞMALAMAKTAN DOSYASI BULUNUYOR
Uğurlu’da yaşanan olaylardan dolayı 20 kişinin hakkında ev yakmak ve yağmalamak davalarından 20 ayrı dosya bulunduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49