Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Uğurlu korku içinde
 Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi’ne bağlı Uğurlu Mahallesinde, daha önceden aralarında husumet bulunan iki aile arasında olay çıktı. Dün yaşanan olayların devamında bugün yine evler ateşe verildi.
Şanlıurfa'da bir kişinin yaşamını yitirdiği arazi kavgasının ardından çıkan olaylarda hasımlarının evini ateşe veren 3 şüphelinin tutuklanması üzerine Uğurlu Mahallesinde dün gece gerginlik yaşanmıştı. Çıkan gerginlikle tutuklanan kişilerin aile fertleri hasımlılarının evlerini ateşe verirken, olay yerine gelen itfaiye ekiplerine ateş açılmış ve itfaiye erlerinden Faik Dağlı yaralanmıştı. Dün yaşanan gerginlik bu gece de devam etti. Hasımlı aileler arasında çıkan gerginlik sonucu bugün yine evler ateşe verildi. Bölgeye çok sayıda jandarma ekibi, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Bölgede gerginlik sürüyor.
Merkez ilçe Eyyübiye'ye bağlı Uğurlu Mahallesi'nde geçen yıl Aralık ayında, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Alpak ile Altun aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 50 yaşındaki Mehmet Alpak tabancaya vurularak öldü. Kavganın ardından husumetli iki ailenin birbirlerine saldırması üzerine günlerce Uğurlu Mahallesinde olaylar dinmedi. Yaşananların ardından Altun ailesinin fertleri evlerini terk ederek, civar mahalledeki yakınlarının evlerine ve Şanlıurfa'ya taşındı. Göç eden ailelerin terk ettikleri ev ve işyerleri ise Alpak ve Direk aileleri mensupları tarafından yakılıp ve talan edildi.
Bu gece ise jandarmanın uygulama noktasına yakalanmamak için tarladan sürünerek geçtikleri belirtilen kişiler, Ali Altun'a ait 2 katlı evi kundaklandıBu arada Uğurlu Mahallesi'nde 24 saat önlem alan jandarma, olayların büyümemesi için zırhlı araçlarla devriye gezerek, toplanan kalabalığı uzaklaştırmaya çalışıyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48