Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Ufa’da İki Kardeş Evlerinde Ölü Bulundu

Olay Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu mahallesinde meydana geldi. Ölüm sebepleri henüz bilinmeyen 3 aylık iki kardeş Murat Y. ve Meral Y.evlerinde ölü olarak bulundu. Kardeşlerine bakmak için odaya giden ikizlerin 11 yaşındaki ablası kardeşlerinin hareketsiz olduğunu görünce annesine haber verdi. Koşarak odaya gelen annede çocuklarının hareketsiz kaldığını görünce durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede ikizlerin hayatlarını kaybettiğini gördü. Daha sonra olay yerine polis, olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet savcısının incelmesinin ardından ikizlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Daha önce de 4 çocukları ölmüş

Öte Ramazan ve Fatoş Y. çiftinin daha öncede 4 çocuklarını kaybettiği öğrenildi. Aynı ailenin daha önce de dört çocukları aynı şekilde vefat ettiğini ve onlar içinde yapılan otopsi sonucunda adli tıp raporlarında ölüm nedenleriyle ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49