Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Üç oyun sahnelendi
Haliliye Belediyesi Tiyatro ekibi, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Turgut Özal Parkı'nda; "Meddah", "Karagöz ve Hacivat" ile "Orta oyunu" sahneledi.
Turgut Özal Parkı'nda bulunan amfi de gerçekleştirilen gösteriye Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Birim Müdürleri
İle vatandaşlar katıldı. Haliliye Belediyesi'nin tiyatro ekibinin sahne aldığı gece, ilk olarak Meddah sunumuyla başladı. Karagöz ve Hacivat gösterisiyle devam eden gece, tiyatro sunumuyla sona erdi.
İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan gösteri, vatandaşlardan tam not aldı. Gösterinin ardından Başkan Fevzi Demirkol tiyatro ekibini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlar, Ramazan Ayı etkinlikleri nedeniyle Haliliye Belediyesi'ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49