Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Üç Çocuğun Cenazeleri Arapça Ağıtlarla Defin Edildi

Eyyübiye ilçesi Güzeller mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Güzeller mahallesinde pamuk toplayan kardeşler Harun Tekdağ (13) ve Ali Tekdağ (14) ile kuzenleri Hüseyin Tekdağ (14), tarlanın kenarındaki pamuk yığınlarının üstünde uzanıp soğuk olduğu için üzerlerini pamukla örttü. Çocuklara seslenen yakınları cevap alamayınca pamuk yığınlarının altına baktı. Çocukların cansız bedeniyle karşılaşan yakınları, Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocukların öldüğünü sapladı. Çocuklar otopsi yapılamak üzere Adli tıp morguna kaldırıldı. Morgun önüne gelen çocukların yakınları, gözyaşlarına boğulup sinir krizleri geçirdi. Çocukların pamuktan zehirlendiği belirtildi. Yapılan otopsinin ardından 2 Kardeş ve 1 Kuzenin cenazeleri ailelerine teslim edildi. İki kardeş ve 1 kuzenin cenazesi Ulucanlar mahallesine getirildi. Cami’de kılınan cenaze namazın ardından Arapça ağıtlarla 2 Kardeş ve 1 Kuzenin cenazeleri yan yana defin edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48