Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

“Türkiye'ye Urfa Modelini Yayacağım“
AK Parti’den Şanlıurfa 7. sıra milletvekili adayı olan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Topçu Meydanında vatandaşlardan yoğun ilgi. gördü,  Fakıbaba, belediye başkanlığından bu yana uzun bir sürenin ardından yeniden vatandaşlarla  bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirtti, Fakıbaba“ Urfa modelini Türkiye'ye yayacağım” dedi.
AK Parti’den Şanlıurfa 7. sıra milletvekili adayı olan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba topçu meydanında vatandaşların yoğun ilgili ile karşılaştı. Fakıbaba yaptığı açıklamada,"Seçim çalışmalarınız devam ediyor her gittiğimiz yerde halkın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz buda bizi çok mutlu ediyor. İnşallah Allah nasip ederse nasıl 10 yıl Şanlıurfa'da Belediyecilik çığır açtıysak milletvekilliğinde farklı bir şeklimin olacağını bütün Urfalı hemşerilerim bilmesini isterim Evimi götürmeyeceğim hafta sonları rahatsız olmadığım taktirde veya partimin bana bir görevi vermediği taktirde Urfamda olacağım yine halkın arasında olacağım, mümkün olduğu kadar halkın Ankara'ya değil de millettekilerin kendi bölgelerinde halkın şikayetlerini problemlerini toplayıp Ankara'da çözüme  kavuşturacak bir şekli gerçekleştireceğime ve Bunun adı Urfa modeli olacak ve bütün Türkiye yayılması için çaba sarf edeceğim inanmadığım şeyleri söylemem her hafta sonu Urfa'da halkın arasında sorunlarını toplayıp çözebileceğimiz çözüp çözemediklerimizi gelip izah edeceğiz ve çözüm için bütün enerjimizi harcayacağız. 
Urfa halkı Ahmet Eşraf Fakıbaba'ya çok şey vermiştir. ben onların hizmetkarıyım bende Urfa halkını çok seviyorum onlarda beni çok seviyor,  bunlar karşılıklı şeyler Allah bu sevgiyi azaltmasın"dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49